CLINICA DE OFTALMOLOGIE

La IMAGISTER România realizăm intervenții chirurgicale oftalmologice

Centrul de Investigații Oftalmologice IMAGISTER este o rețea ce oferă multiple servicii de investigații medicale și consultații oftalmologice, precum și servicii optometrice și o gamă diversificată de produse de specialitate, de la ochelari și lentile de contact până la accesorii aferente.

CLINICA DE OFTALMOLOGIE

La fiecare din cele 6 centre oferim servicii de consultații medicale oftalmologice și/sau optometrice de specialitate, conform programului echipei medicale și a specialiștilor optometriști.

De asemenea, de luni până vineri, în toate punctele de lucru ale rețelei de optici Imagister se oferă consiliere pentru achiziționarea ochelarilor și lentilelor potrivite și adaptate nevoilor fiecărei persoane în parte.

CLINICA DE OFTALMOLOGIE

La IMAGISTER Dr. Sever Șter și echipa medicală realizează intervenții chirurgicale oftalmologice

Echipa medicală realizează intervenții chirurgicale din sfera oftalmologică, precum și tratamente medicale oftalmologice aferente – toate acestea fiind efectuate în cadrul blocului operator privat, dotat și ultra- modern.

În speță, realizăm consultații și investigații medicale generale, dar și pentru prescripţia de ochelari şi lentile de contact, destinate patologiei polului anterior (cataractă), patologiei corneene, glaucomatoase, vitreoretiniene, pediatrice, neurooftalmologice, patologiei oftalmologice datorate diabetului zaharat, patologiei de urgenţă, pentru fişe medicale de evaluare a funcţiei vizuale, în domeniul chirurgiei asociate ochiului şi feţei.

CLINICA DE OFTALMOLOGIE

Intervențiile chirurgicale oftalmologice se realizează în 2 locații

Jud. Satu Mare, Satu Mare

Piața 25 Octombrie nr. 13
Tel. programări: +4 0771 690 304

Jud. Timiș, loc. Sânandrei

Str. Tineretului nr. 64
Tel. programări: +4 0722 706 861