Servicii medicale

La Centrele de Investigații Medicale Oftalmologice IMAGISTER oferim o paletă largă și variată de servicii, de la investigații medicale și consultații de specialitate, tratamente medicale oftalmologice, până la intervenții chirurgicale oculare.

Servicii medicale
Consultațiile și evaluările realizate la IMAGISTER

Medicii noștri oferă consultații medicale oftalmologice, folosind aparate de ultimă generație, ultra-moderne, non-invazive și fără durere, pentru ca pacienții noștri să se bucure de o experiență plăcută pe scaunul de consultații. Consultațiile și evaluările medicale realizate la Imagister:

Servicii medicale
Tratamente oftalmologice

Ca urmare a consultațiilor de specialitate, uneori pacienții noștri pot avea nevoie de o continuare a procedurilor medicale oftalmologice, iar acest lucru poate însemna realizarea unor tratamente oftalmologice, iar alteori extinderea serviciilor pe latură chirurgicală de specialitate.

În ceea ce privește tratamentele oftalmologice oferite de medicii noștri, la Imagister putem realiza:

Servicii medicale
Intervenții chirurgicale oculare

O parte din intervențiile chirurgicale pe care le realizăm în cadrul blocului operator privat Imagister, sunt de natură să îmbunătățească vederea pacienților noștri prin mijloace tehnologice și științifice de ultimă generație.
Intervențiile chirurgicale oculare pot fi:

Chirurgia globului ocular si a anexelor sale