DESPRE NOI

Experiență și profesionalism de peste 30 de ani și aparatură medicală modernă de ultimă generație

Centrul de investigații oftalmologice și rețeaua de optici medicale IMAGISTER s-a născut în urmă cu peste 30 de ani, în Satu Mare, când serviciile medicale românești au început să se desprindă de sistemul medical de stat, pas cu pas.

Astăzi, IMAGISTER este unul dintre cele mai moderne centre de investigații medicale oftalmologice și rețea de optici din regiune, fiind prezent în 6 locații și puncte diferite din 3 județe (Satu Mare, Bihor și Sălaj).

Cea care a îndrăznit nu doar să viseze, dar și să acționeze pentru a pune în practică ceea ce alții au ezitat să facă, a fost doamna dr. Olimpia Șter, medic primar oftalmolog, care profesează ca medic de-o viață întreagă, cu aceeași iubire și pasiune pentru domeniul oftalmologiei precum în prima zi.

În timp, parte din această poveste a devenit și fiul dânsei, dr. Sever Șter, care a hotărât să se alăture mamei în această profesie și să scrie povestea mai departe. A studiat medicina, specializându-se pe oftalmologie și chirurgie oftalmologică, iar astăzi conduce întreaga rețea Imagister, oferind consultații oftalmologice de specialitate, realizează intervenții chirurgicale complexe și lucrează constant la dezvoltarea rețelei pe plan regional.

Este implicat în tot ce înseamnă medicina oftalmologică, ține pasul cu tehnologia, trendurile și știința, participă la conferințe și congrese naționale și internaționale în permanență pentru a se dezvolta profesional constant, deoarece știe că lumea este într-o continuă mișcare și dezvoltare. El știe că pentru a le oferi pacienților întotdeauna cele mai bune soluții la problemele lor și cele mai premium servicii în oftalmologie, este nevoie de implicare constantă și prezență.

DESPRE NOI

Echipa IMAGISTER a crescut pas cu pas, odată cu punerea bazelor opticilor medicale și centrelor de oftalmologie din fiecare locație, oamenii fiind atent selectați, de la medicii colaboratori, asistenții medicali, optometriștii și până la consultanții de vânzări din opticile ce fac parte din rețea.

Întreaga echipă își pune toată priceperea, oferă tot respectul și asigură calitate și performanță atât în activitatea de zi cu zi, cât și la capitolul echipamente și produse. Dorința și promisiunea încă de la bun început a fost de a contribui zi de zi la îmbunătățirea calității vieții pacienților și clienților care apelează cu încredere la serviciile centrului.